Vuxna kan också studsa

Vuxna kan också studsa

Vuxna kan också hoppa studsmatta. Varför ska bara barnen få leka. Det är en universell rättighet att ha det roligt. När det dessutom är nyttigt så varför inte pröva ungarnas leksak.

Studsmattor tränar både balans och kondition. Samtidigt som det är avstressande och underhållande. I Sverige 2016 har de flesta familjerna en studsmatta på gården.

Det är inget att skämmas över om du som vuxen prövar ungarnas studsmatta. Det är lika bra, om inte bättre än att gå till ett gym. Eller slita ut sina knä med alldeles för många löpmil på asfalt.

Våga vara dig själv

De flesta vuxna skulle tycka att det är roligt att hoppa studsmatta. Men många känner att det skulle vara pinsamt inför grannarna. Det är ett vanligt syndrom i villakvarter eller radhusområden. ”Vad ska grannarna tycka”.

Slå dig fri från normer och påtvingade värderingar som gör ditt liv tråkigt. Du har kanske en perfekt hobby som står och väntar på dig några meter från dörren. En studsmatta som kan bli din vän för livet. Man är aldrig för gammal för att studsa.

Kanske är du den som först tar steget och vågar hoppa. Den som öppnar damportarna så att fler vuxna vågar ta efter ditt initiativ.

Köp en som håller

Så när ni köper studsmatta till barnen. Leta efter en som passar både barn och vuxna. Ibland är det olika fjädring för barn och vuxenmattor. Men det går att hitta en som passar alla. Titta in hos en nätbutik som www.lekute.se. Där finns ett magnifikt utbud med olika mattor. Säkert ska din familj kunna hitta något bra.

Sedan kommer studsmattan hem med posten efter några dagar. Och den är enkel att skruva ihop, och heller inte särskilt svår att underhålla. Se bara till säkerheten och studsa inte mer än två åt gången.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *