Studsmattor för barn och vuxna tillsammans

Många svenska föräldrar har köpt studsmattor till sina barn. Men varför inte studsa tillsammans. Barn och unga vill gärna umgås med sina föräldrar, det bygger band för framtiden.

Egentid är något som är dyrköpt för många föräldrar. Men tänk efter, hur mycket egentid har ni egentligen inte? När barnen är på dagis eller i skolan, när ni sitter på jobbet och leker med telefonen eller vid tv-soffan när de har gått och lagt sig.

Vi lever här och nu

Vi lever bara en gång, har vi också fått uppleva den lycka som det innebär att bli förälder så är det också något som man bör ta tillvara på. Så gå ut och umgås med dina barn, bli delaktig och en vital förälder som håller igång.


Det är inte barnsligt att ha lite barnasinne kvar. Däremot är det barnsligt att vara egoistisk, något som kännetecknar en vuxen person är att kunna ställa sig själva åt sidan och agera osjälviskt. Så varför se studsmattor som barnvakter i stället för en möjlighet att vara med era barn.

Studsmattor kommer från den klassiska cirkustrapetsen. Den är gjord för att vuxna akrobater ska visa upp sina tricks och konster. Så varför skulle ni vuxna inte kunna hoppa upp och leka med era barn. Ni kommer att få uppleva så mycket roligt tillsammans.

Om inte det räcker som argument så är det också en bra träning. Varför ta sig till gymmet och knata på ett tråkigt löpband när ni kan studsa med era barn, umgås, förbränna kalorier och få ett bättre flås och allmänhälsa.

Köp bra studsmattor

Olika personer behöver olika fjädring, tänk på att barn och vuxna behöver olika studsmattor. Så när ni köper en studsmatta för hela familjen försök att hitta någon som passar så många av er som möjligt. Först och främst ska ni självklart se till att barnen får det roligt.

Små barn behöver mjukare studs, då krävs det längre fjädrar som ger en mjukare upplevelse på studsmattan. Medan vuxna och äldre barn trivs mer med kortare fjädrar som ger en spänstigare studs. Det är inte fel att vända sig till en proffsig butik som kan studsmattor för frågor, ett bra exempel på en sådan är www.lekute.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *