Spela Pim med en rebounder

Har du hört talas om det populära skolgårdsspelet Pim? Det blir bara mer och mer inne bland små och stora barn. Nu kan du ge ungarna en rebounder och de får en ny dimension i spelandet.

Pim är ett aktivt och väldigt konstruktivt bollspel. Två eller flera barn studsar en boll mellan varandra. Reglerna är ganska enkla, det gäller att ta bollen på studs och skicka vidare den.

Du kan hitta grunderna till Pim i den klassiska fotbollsövningen kvadraten. Men det viktigaste av allt med ett spel som Pim är att barnen själva har uppfunnit den.

Kreativitet är väldigt viktigt både för barn och när de växer upp och ska ut i yrkeslivet. Om barnen själva uppfinner egna spel och sporter så kan ni räkna med att de är kreativa och företagsamma, två viktiga bitar för att få en bra framtid.

Roligt med en rebounder

Med en rebounder så kan barnen utveckla sitt Pim-spelande ännu mer. Det som är så bra med Pim är att reglerna inte är fastställda av några gubbar i ett kontor. Det är ett levande regelverk som hela tiden förändras.

Reglerna i Pim kan också ändras beroende på vilka som spelar. Är det yngre eller äldre barn, även barn och unga med funktionshinder kan spela och utveckla sina regler och förutsättningar.

Med en rebounder så blir Pim ännu roligare. Då får barnen en chans att hitta på nya detaljer i Pim. De kan också spela färre eller fler utan problem. De kan lägga in nya moment som målgörande eller att valla bollen via reboundern. Möjligheterna är oändliga, bara fantasin sätter gränser.

Köp en rebounder från nätet

Det är lätt att köpa en rebounder, och det bästa stället är att köpa dem via nätet. I dag finns det väldigt bra nätbutiker som erbjuder ett stort utbud till vettiga priser. En sådan butik är www.lekute.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *