Profilkläder för den medvetna företagaren

Det är mycket att tänka på som företagare. Marknadsföring är en av de där bitarna som lätt glöms bort, men som är ack så viktig. Ett tips är därför att förena två behov i en enda lösning: med rätt profilkläder klär du företagets anställda snyggt och rätt, samtidigt som de blir vandrande reklampelare.

Profilkläder säger vem du är

Med en tydlig och fin logga, tryckt eller broderad, får du ditt företagsnamn att synas och kommas ihåg. Komplettera detta med en hemsideadress, telefonnummer eller någon annan relevant kontaktinformation på dina profilkläder och du ökar chansen att få nya kunder bara genom att du och dina medarbetare träffar människor. Kläderna behöver naturligtvis vara av rätt färg och av relevant sort. En snickare ska ha reklamen på arbetsbyxorna eller jackan, och en säljare kanske ska ha den på bröstet, på en t-shirt, pikétröja eller skjorta.

Creative hjälper dig

Creative Reklam är en kunnig och välsorterad leverantör av profilkläder. Här finns ett stort sortiment, som inrymmer klassiska plagg som mössor, kepsar, jackor, skjortor och t-shirts. Här finns även bälten, västar, shorts och funktionsplagg. Det finns så mycket att säga om deras sortiment att det blir alldeles för långt, så gå till deras hemsida och kolla själv istället. Det här är en kunnig leverantör som kan hjälpa dig med snabba leveranser, och med vägledning och råd kring vilka plagg med mera som passar bäst för din verksamhet. Det är inte lätt att hålla koll på allt som företagare, det har du väl redan upptäckt – låt då en erfaren leverantör av profilkläder hjälpa dig till bästa möjliga lösning.

Profilkläder för den medvetna företagaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *