Peruker som gör dig snygg

Hur ser du ut på huvudet? Dags att göra något nytt och kul? Belle Madame har peruker och hårersättningar i olika typer och färger, för både män och kvinnor. Perfekt för den som vill göra en rejäl förändring av sin frisyr, utan att vara begränsad till sitt eget hår.

Peruker – syns det inte att man har en sådan?

Belle Madame får ofta frågan från osäkra, om det inte syns att det sitter en peruk eller hårersättningar på huvudet. Svaret är att utvecklingen när det gäller peruker och hårersättningar har kommit så långt, att det i dag är i princip omöjligt att skilja dem från riktigt hår. Och riktigt och riktigt… En del hårersättningar är ju faktiskt gjorda av riktigt hår.

Hur begränsande är en peruk?

Det är inte konstigt att människor vill kunna leva ett normalt liv med sin peruk. Frågan är därför, kan de som har peruker på huvudet göra detta? Svaret är ja, det går att träna, det går att bada – bara du tvättar av din peruk efteråt. Belle Madame rekommenderar dock att du som är väldigt aktiv gör ren din hårersättning efteråt. Däremot rekommenderas inte att sova med den på.

Bara en frisyr – eller?

En fundering folk brukar ha är om det går att ha olika frisyrer med peruker. Svaret är ja. Det går alldeles utmärkt. För den som skaffar flera finns ju än mer variation. Så att ha olika varianter med olika långt hår ger förstås en rörelsefrihet och en möjlighet att vara kreativ. För dig som behöver inspiration eller har frågor som du behöver svar på, rekommenderas att du besöker Belle Madame på webben.

Peruker som gör dig snygg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *