Köp modernt retrotyg fån Kinnamark

Textilgrossisten Kinnamark har en lång tradition av att skapa vackra tyger och i deras kollektioner finns ofta flertalet mönster som för dig bakåt i tiden. Tygerna är populära och finns att köpa hos många textilåterförsäljare som till exempel rosahuset.se. Här kommer några tips på härliga retromönster från Kinnamark.

Story

Tyget Story består av en komposition av träd, stigar och en röd stuga. Både färg och komposition för dig tillbaka till 70-talet och dess sköna mönster. Tyget har en välarbetad design med mycket detaljer som man inte kan se sig mätt på. Varje yta är noggrant genomarbetad och varje delyta är uppbyggd av mindre enheter.

Tyget är designat av Teija Bruhn. Det har en bredd på 150 cm och en rapport på 63 cm. Story passar lika bra på gardiner och kuddar som i en ram på väggen. För så snyggt är det!

Fifties

Namnet på tyget Fifties från Kinnamark avslöjar snabbt vilket årtionde inspirationen till designen kommer ifrån. Mönstret är uppbyggt av blad- eller fröliknande former som ligger på lodräta och vågräta rader. Bladen, eller fröerna, har en organisk men samlad form och de finns i fyra olika färgskalor: grön, blå, röd och grå.

Tyget är designat av Ann Hjers. Det har en bredd på 150 cm och en rapport på 91 cm. Tyget passar till all form av heminredning som gardiner, kuddar och dukar.

Minnie

Minnie är ett tyg som liknar Fifties i uppbyggnaden men har ett mer symmetriskt mönster. I stället för löv eller fröer liknar formerna ovala pärlor som hänger rad på rad i perfekt symmetri. Det finns i två färger, ett i brunt, grått och beige och ett i grönt, blått, rött och gult. Det senare för tankarna till läckra sugkarameller.

Tyget är designat av Teija Bruhn. Det har en bredd på 150 cm och en rapport på 32 cm. Tyget passar till all form av inredning och det kan bli en skön färgklick även i barnrummet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *