Här kan du köpa ribbor och paneler av hög kvalitet

Är du ansvarig för ett byggprojekt och behöver leverans av ribbor och paneler? Då har vi ett tips på en pålitlig och bra leverantör. EB Hedlund i Dala-Floda har varit i branschen sedan 1970-talet och vet hur den här typen av produkter levereras. Klicka här för att komma till deras hemsida.

Ribbor och paneler för olika behov

Om du behöver standardmått- och utföranden är detta ett bra val. Deras specialitet är dock små serier, specialbeställningar som anpassas efter kund och som levereras med kort omloppstid. Därför är EB Hedlund ett mycket bra val för dig som håller på med ett lite speciellt projekt.

Hur kan de leverera med så kort omloppstid?

Tack vare sin maskinpark, som lämpar sig väl för små serier och kort omloppstid, är detta möjligt. Här produceras efter beställning, och inte i stora kvantiteter som ligger länge på lager. Vid leverans ser företaget till att ge dig som kund allting i en pall. Kompletta leveranser är det som gäller.

Vad finns det mer för produkter?

Förutom ribbor och paneler finns det flera varianter på lister och listverk, smygbrädor, rörinklädnader och annat som syftar till att gömma fula öppningar och rör i byggnader. För att se utbudet, vänligen besök företagets hemsida.

Vad gör jag om jag har frågor?

Börja med att kolla på EB Hedlunds hemsida och den information som framgår där. Om du inte har fått svar på din fråga, klicka dig in på kontaktsidan och hör av dig till oss. Vi är behjälpliga med svar på frågor om produkterna, och kan även ge goda råd kring ditt projekt.

Här kan du köpa ribbor och paneler av hög kvalitet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *