Företagsblommor Stockholm – en bra affär

Företagsblommor Stockholm – en bra affär

Att beställa företagsblommor ha blivit ett populärt inslag både hos handelsbranschen, hotell- och restaurang samt företag som verkar i kontorsmiljöer. Här är några fördelar med att beställa företagsblommor!

Nöjdare kunder

Om du tar emot kunder i dina lokaler så behöver du tänka på vad det är för miljö kunderna möts av. Detta oavsett om det handlar om en butik eller ett kontor. Om kunderna uppfattar miljön som behaglig, trivsam och trygg så är chanserna större att de får förtroende för företaget.

Just att placera ut blommor är ett enkelt sätt att skapa en välkomnande miljö. Ta hjälp av ett företag som Norr Mälarstrands Blommor för att fixa den rätta stämningen. De levererar företagsblommor i Stockholm och har stor vana i att skapa miljöer som lockar kunder.

Friskare personal

Det finns flera hälsofördelar med att ha mycket blommor i inomhusmiljö. På test i sjukhusmiljö har personer som haft växter runt sig behövt mindre smärtstillande och tillfrisknat snabbare.

De flesta hus har för torr luft, vilket växter kan hjälpa till att reglera. Olika växter kan också ha olika egenskaper i att rena luften från gifter. Den effekt en vacker miljö kan ha psykologiskt är också viktigt att räkna in.

Det är således på många plan som blommor kan påverka personalens hälsa. Testa och se vad det kan ha för effekter på ditt företag!

Bättre omsättning

En friskare personal betyder också att personalen blir effektiva och kreativare. Dessutom innebär det mindre kostnader för företaget i form av sjukskrivningar.

När det kommer till kundrelationer kan den miljö du presenterar för kunden i förlängningen ha betydelse för om det blir någon affär eller inte. Företagsblommor kan alltså vara en ren investering för företaget. Det är enkelt att både starta och avsluta ett abonnemang, så varför inte testa och se vad det har för effekt för företagets ekonomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *