En skobutik Dalarna som håller dina fötter varma på vintern

Snart faller åter snön över dalalandskapet. Hur har du det på fötterna? För dig som riskerar att frysa om fötterna – här finns en skobutik Dalarna som håller dig varm.

Vilken skobutik Dalarna är detta?

Låt oss presentera Sko ‘n’ Sko, som är en skoaffär med hälso- och miljöfokus. Här finns snygga och bekväma skor för henne och honom, i både låga och höga modeller samt fodrade för vinterbruk. Om du har vägarna förbi Borganäsvägen i Borlänge är detta ett givet besök för alla skovänner.

Vad menas med hälsofokus?

Med hälsofokus menas att företaget satsar på bekväma ergonomiskt korrekta skor, som inte skadar dina fötter. Alla modeller prövas av personalen och är garanterat bekväma. Och detta är inte vilken personal som helst – dessa har en bakgrund från hälsobranschen. Närmare bestämt från Borlänge hälsokost.

Vad menas med miljöfokus?

Med miljöfokus menas att företaget är miljömedvetet och endast jobbar med märken som står för en hållbar miljö. Detta är varumärken som tänker ekologiskt och på att lämna ifrån sig en jord som är i bra skick till våra barn.

Hur kommer jag i kontakt med företaget?

Gå in på deras hemsida. Du hittar den här. Där finns kontaktuppgifter. Du är också hjärtligt välkommen att besöka deras butik i centrala Borlänge. Då kan du passa på att klämma och känna på skorna och se vilken modell som passar dig. Du kan även prata med personalen och få råd om vad som passar just ditt behov. Välkommen till en vänlig och kunnig skobutik Dalarna!

En skobutik Dalarna som håller dina fötter varma på vintern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *