Bra kattsand dammar inte

Det är inte lätt att hitta en kattsand som katterna verkligen trivs med. Reklam säger ofta en sak, men verkligheten en annan. Med kattsand som inte är konstgjord och så nära naturen som möjligt så får du och din katt en bättre vardag.

Det är egentligen inte så svårt att föreställa sig hur en katt vill ha det på toaletten. Den vanliga kattsaden som du köper i stormarknaden är egentligen naturvidrig, en lerprodukt som behandlats på kemisk väg. Den är inte hygienisk, dammar och luktar.


Det är inte så konstigt att den vanliga kattsanden är ogästvänlig både för katt och husse eller matte. Vilken kattägare har inte svurit över dammer och hur de små partiklarna sprider sig i huset.

Det tar inte många timmar fårn det att du har gjort rent tills kisslukten på nytt sprider sig. Samtidigt så förstår man att du inte vill släppa ut din älskade katt. Men nu finns det faktiskt en bra lösning på detta problem.

Med modern kattsand som är tillverkad av organiskt material så får du och din katt en lyxigare och behagligare vardag.

Behöver inte bli dyrare

Bra grejer behöver inte vara dyrt. Många märken tar mycket betalt och lovar stort, men faller sedan på att de egentligen inte är bättre än de billigare varianterna.

För att en kattsand verkligen ska vara bra och hålla måttet så krävs det att den är tillverkad av bra material och att den dessutom är tillverkar på ett sätt som radikalt skiljer sig från de vanliga.

Organiskt material

En sådan metod har Peeweeclub.se hittat. Med en kattsand som är helt ekologisk i trä, gran elller tall så får du en kattsand som är både hygienisk och fräsch. Den sprider till och med en skogsdoft när den har börjat att användas.

Många tänker att det blir dyrt med sådan kattsand som är lyxig, men så behöver det inte vara. Om du köper den via nätet av ett företag som inte lägger en massa pengar på markandsföring så behöver du bara betala för produkten och inte alla kostnader runt omkring. Nätbutiker blir också billigare över lag, kolla till exempel www.peeweeclub.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *