Beställa brudbukett i Stockholm

Beställa brudbukett i Stockholm

Är det det din tur att stå brud i sommar? I så fall har du säkert fullt upp med allt som ska göras! Brudbuketten brukar vara en av de viktigaste punkterna på ”att göra-listan”. Blommor är en av de starkaste symbolerna för kärlek, och på bröllopet har blommorna sin självklara plats, både som dekoration på bröllopsfesten och i handen på bruden.

Att hitta den perfekta brudbuketten kan dock vara lättare sagt än gjort. Buketten ska matcha både brudparets kläder och den övriga estetiken på bröllopet. Här kommer ett par tips på olika bröllopsbuketter som inspiration.

Har du ändå svårt att välja så prata med din blomsterbutik så kan de säkert komma med bra råd till dig. Ska du beställa en brudbukett i Stockholm finns till exempel Norr Mälarstrands Blommor som är riktiga proffs på brudbuketter. Beställer du hos dem så kan det inte bli fel.

Vad naturen bjuder

Tänker du gifta dig barfota på en strand, eller på en sommaräng? Då är det såklart en bukett med ängsblommor du ska ha i dina händer. Antingen plockar du en bukett direkt från ängen och sätter ihop själv, eller så låter du ett proffs sätta ihop en bukett med odlade ängsblommor. Det första alternativet låter kanske mer romantiskt, men du ska ha ganska tur för att hitta tillräckligt många fina exemplar just den dagen för att få ihop till en bra bukett. Vill du försäkra dig om att få en fin bukett så beställ en istället.

Den kungliga buketten

Ska du slå på stort och ha ett riktigt kungligt bröllop? Då ska du också ha en kunglig bukett. De kungliga buketterna har på senare år bestått mycket av rosor. Kronprinsessan Viktorias bukett bestod däremot av en mängd olika sorter. Gemensamt för alla kungliga buketter sedan 1935 är att de har haft en liten myrtenkvist instucken bland de andra blommorna. Så myrtenkvisten är nog den mest kungliga du kan ha i din brudbukett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *