Anlita städfirma Kristianstad för en enklare vardag

Har du fullt upp på jobbet? Vill du ha mer tid över för barn och familj? Många har svårt att få vardagspusslet att gå ihop. Varför inte unna dig att anlita städfirma Kristianstad? Kanske rör dig sig om ett enstaka tillfälle som vid t.ex en flyttstädning eller kanske behöver du regelbunden städhjälp i ditt hem. Oavsett vilket så kan städfirma kristianstad erbjuda den hjälp du behöver.

Vad bör man tänka på när man anlitar städfirma Kristianstad?

Hur ofta behöver du städhjälp? Städhjälp går att få både som engångshjälp och i abonnemangsform. Kanske behöver du hjälp en gång i veckan, varannan vecka eller kanske var tredje vecka. Du bestämmer själv.

Vilken sorts städhjälp behöver du?

Vad vill du ska ingå i städningen? Vanligtvis ingår ett antal olika städmoment i ett städabonnemang såsom t.ex dammsugning, dammtorkning och tömning av sopor. Man kan även be om hjälp med något extra som fönsterputsning och bäddning av sängar. Fundera på vad du vill ska ingå.

Vilka saker bör man ta med i en offertförfrågan?

För att en städfirma ska kunna ge dig ett prisförslag så finns det några saker till du bör nämna förutom med vad och hur ofta du behöver hjälp. Bostadsort, önskat start och slutdatum samt tider, om du önskar fast pris eller timpris, antal kvadratmeter som ska städas, om städmaterial ska ingå, om du har husdjur, om du föredrar att det är samma person som städar eller att firman har sekretessavtal, vilken typ av golv du har samt om det finns mattor.

Träffa gärna din städfirma

Förtroende är självklart viktigt, särskilt då städning oftast sker när du inte är närvarande. Bestäm därför gärna möte med din städfirma på den plats där städningen ska utföras. Då kan ni även gå igenom saker som t.ex larmkod om sådan finns, var städförråd ligger, eventuella skador som finns i hemmet och som du som kund har skyldighet att informera om samt hanteringen av nyckelutlämning.

Var noggrann i din offertförfrågan och kom ihåg att du kan utnyttja RUT-avdrag

Ju mer noggrann du är i din offertförfrågan desto större är chansen att du blir nöjd med städningen. Kom ihåg att du också har rätt att göra RUT-avdrag om arbetet görs i din bostad eller i dina föräldrars bostad om du som köpare betalat för arbetet.

Anlita städfirma Kristianstad för en enklare vardag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *